Even voorstellen

 

Mijn naam is Roger Dacier. Ik ben geboren met spina bifida aperta, beter bekend als ‘een open ruggetje.’ Hierdoor ben ik vanaf de geboorte al afhankelijk van een rolstoel.

Ik heb grotendeels zelf gezorgd voor mijn integratie in de samenleving. Hoewel ik me altijd bewust ben gebleven van mijn beperkingen ben ik voortdurend actief en gedreven op zoek gegaan naar mijn grenzen en probeer ik deze zo ver mogelijk te verleggen. ‘Uitdaging’ en ‘avontuur’ zijn voor mij dan ook meer een tweede natuur geworden dan vreemde termen.

Tijdens het aangaan van deze avonturen ben ik er meer en meer van overtuigd geraakt dat ik de ervaringen die ik daarmee heb opgedaan (lees: nog steeds opdoe) zeer waardevol kan inzetten om maatschappelijk, maar zeker ook integraal een verschil te maken. Ik ben zeer bedreven geworden in het signaleren van mogelijke knelpunten die het zelfstandig functioneren van mensen met een beperking bemoeilijken of wellicht zelfs onmogelijk maken. Door mijn pragmatische denkwijze en ruim 50 jaar ervaring met het hebben van een handicap kan ik na deze signalering effectief bijdragen aan een – vaak eenvoudige, werkbare – oplossing.

Dacier Disability Consulting

website: https://dadico.nl

IBAN: NL50 RBRB 093 97 51 623

BTW: NL156 528 769 B01

 

CONTACT